Тәуекелдерді талдау және сыни бақылау нүктелері (HACCP) саласындағы жаңа тенденциялар мен әзірлемелер.
- Тағамдық аллергендермен күресу. Жетілдірілген таңбалау тәжірибесі және аллергия тудырмайтын мамандандырылған өндіріс желілері
- Қоршаған ортаға әсері: қалдықтарды азайту және тұрақты шикізат көздері
- Жақсартылған қадағалау: Blockchain технологиясы ингредиенттердің шығу тегін бақылау мен тексеруді жеңілдететін мөлдір жеткізу тізбегіне қол жеткізуге мүмкіндік береді
- Үздіксіз оқыту мәдениеті: азық-түлік қауіпсіздігін және тұтынушыларды қорғаудың жоғары деңгейін одан әрі жетілдіру
Біздің семинарда HACCP туралы көбірек біліңіз www.tqcsi.kz
_ _ _ _ _ _ _
New trends and developments in the field of risk analysis and critical Control points (HACCP).
- Fight against food allergens. Improved labeling practices and specialized allergy-free production lines
- Environmental impact: waste reduction and sustainable sources of raw materials
- Improved traceability: blockchain technology allows for a transparent supply chain, making it easier to track and verify the origin of ingredients
- Culture of continuous learning: to further improve food safety and the highest level of consumer protection
Learn more about HACCP at our seminar www.tqcsi.kz